1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bulgarian Language Pack 2014-11-03

Bulgarian Language Pack

 1. mik

  mik New Member

  mik submitted a new resource:

  Bulgarian Language Pack - Bulgarian Language Pack

  Read more about this resource...
   
  Last edited by a moderator: Nov 3, 2014
  mabujo likes this.
 2. bronti

  bronti Active Member

  Благодаря за превода.Много ценен.Може ли да попитам как да си генерирам отделна страничка със FAQ, и още на някои места в превода ми излизат въпросителни, когато заредя сайта(Това май е от настройката на UTF и тнт.).И favikonka не знам как да си сложа.Ще съм ти задължен ако удариш едно рамо.благодаря предварително.Поздрави :)
   
 3. mik

  mik New Member

  Направи един файл .php и го качи в папката на темата (до индекс, хедър и т.н.). И вече имаш нова страница тя се каза mysite.com/imetonastranicata/

  Пример: Правиш страница faq.php, качваш я в темата и имаш страница mysite.com/faq/

  За превода при мен всичко излиза нормално (погледни obsht.com той е със същия превод). Ако ти тръгнеш да правиш промени по него, прави ги само с Notepad++. Като отваряш файловете с нотепад++ избирай "оформление" -> "Промени кодировката на UTF-8 (без ВОМ)" и тогава започни да пишеш, запаметяваш го и го качваш. След това отиваш в администрацията, Maintenance, Clear language cache и промените са се появили.

  За Фавиконка има няколко начина. Първия е че има такива сайтове които ти я правят, но не ги знам кои са, а само съм случайно съм попадал на тях. Аз ги правя така: харесвам си някоя картинка или символ. Правия е 16х16 пиксела и е сейвам с име favicon.ico (задължително формата трябва да е .ico и да се казва favicon) и е качвам в главната директория на сайта ( адреса и да изглежда така mysite.com/favicon.ico ). Знам и друг начин но трябва да правиш промени по кода да го напишеш в <head>, но е малко сложен. Първите 2 са най-лесните и най-добрите според мен. :)
   
 4. bronti

  bronti Active Member

  Супер си,Благодаря много.Разгледах obsht.com , много симпатичен сайт .Не съм го засичал до сега. Как се справяш със SEO-то му.Имаш ли профил във Предприемача:).За благодарност искам да сложа линк в няколко мои сайта към obsht.com , ако нямаш нищо против.
   
  Last edited: Jan 5, 2012
 5. mik

  mik New Member

  Нямам нищо против да сложиш линк. :)
  Имам профил в Предприемач mkirov. :)

   

Share This Page