1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

1.6 Can't Log In After Installation Because Of An Csrf Error

Discussion in 'Installation Specific Questions' started by doktor, Oct 4, 2013.

  1. doktor

    doktor New Member

    In Step 3/4: Admin Registration I get the following error:

    "Ah! You've triggered a CSRF error. That's only supposed to happen when someone tries hacking into the site..."

    Therefore I can't log in.
    Any hints?
     
  2. valMETNG

    valMETNG Administrator Staff Member Admin

    Assumingly, you're using v. 1.6 alpha, which is where I experienced this error. The only way I found to get around it was to copy the username and password from my v.1.5.2 build into the v 1.6 user table after the install but, even then, there appear to be problems. It's unclear when we'll see the next 1.6 version, so you might want to use v.1.5.2 for a bit.
     
  3. doktor

    doktor New Member

    I am using 1.5.2. Local (xampp).
     
  4. valMETNG

    valMETNG Administrator Staff Member Admin

    Ah, apologies as I haven't seen this error on 1.5.2. Perhaps you could try a clean install? I know many here have installed it locally, so it's likely something specific to your local environment.
     
    nevisande likes this.
  5. nevisande

    nevisande New Member

    I also got this error

    I also got this error.
    After Installation, Enter the Username and Password
    This page appears:
    Untitled-1.jpg

    Why?
    Where is the problem?
     
  6. netzender.com

    netzender.com New Member

    My site cant login with error: CSRF error. Please try again
    So I repair table hotaru_token and now it's ok.
     
    shibuya246 likes this.
  7. kanwal

    kanwal New Member

    thanks. the categories links are fixed up now. hadnt noticed they were wrong :)

    i will check the message for submitting when you are logged out. that may require a bit more thinking on how to organise it better
     

Share This Page