1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Download Hotaru Cms Core 1.7.3

Main Core code for Hotaru CMS

  1. valMETNG

    valMETNG Administrator Staff Member Admin

    I hate to repeat myself but...

    WOO HOO!
    robin007 and shibuya246 like this.
  2. robin007

    robin007 Well-Known Member

  3. valMETNG

    valMETNG Administrator Staff Member Admin

    @shibuya246, do you want to start a new thread for enhancement requests/feedback/potential bugs/etc. on 1.7, or do you want to do that here?

    As I was doing a quick scan of just the core files (117 alone that are significantly different from my core files - yes, I've been a very bad boy changing core), I noticed in PageHandling.php (e.g., line 87) that you're specifically referring to http. One of the changes I made in my build is to replace http:// with just // because I use SSL (https). Most probably won't use SSL (unless their sites deal with money as mine does), so it's probably not a big deal but thought I'd mention it.
    shibuya246 likes this.
  4. shibuya246

    shibuya246 Hotaru Developer Staff Member Admin

    yes, totally agree and we do need to change out those references to http. I have started a new thread here for 1.8 requests
  5. shibuya246

    shibuya246 Hotaru Developer Staff Member Admin

    thanks for all your help @robin007 . I think you may have done over 100 test installs for this version :)
    thanks also to @sereban, @valMETNG and @jiyath for testing and suggestions in this version
    jiyath and valMETNG like this.
  6. slepua

    slepua Member

    Just upgraded from the last version to 1.7. Everything went sm00th :p

    There was one problem with a default template and vote plugin version 2.5, so I had to downgrade temporarly to 2.3.

    When I was logged in with a user I would receive errors like
    "Could not show show_post_extras for VOTE" all over the list page.

    Loved the new submit WYSIWYG editor. A really big upgrade :}
    valMETNG likes this.
  7. shibuya246

    shibuya246 Hotaru Developer Staff Member Admin

    Thanks for letting me know you liked the new version. Happy to hear that.
    Were you able to run the "Refresh Plugins" button on the upgrade page ?

    Could you try uninstalling the plugin manually in the admin dashboard plugins page. right hand button next to plugin to uninstall and then reinstall it from the list at the bottom.
    this should make sure plugin hooks are up-to-date and also refresh the cache for it

  8. slepua

    slepua Member

    Give me a sec, I will try manually reinstalling it again.

    I coudn't run the "Refresh Plugins" button during upgrade even though I was logged in before the upgrade, but got logged out during it and when I tried to login I just couldn't for some reason.
  9. shibuya246

    shibuya246 Hotaru Developer Staff Member Admin

    ok, no problems. maybe you could try running the upgrade again to refresh those plugins.
    even if you just run the last step

    the refresh button uninstalls and installs again each plugin which gets all the pluginhooks lined up properly in the db. beats having to do them all manually one by one.
    I will add this to the admin dashboard next version as well so it can be run anytime
    Last edited: Dec 13, 2014
  10. slepua

    slepua Member

    Yeah, it works perfectly fine now.. Apparently it was caused by not refreshing.. Ty again shibuya :)

    Will go and play with it more now. :p

    Still getting those "CSRF error. Please try again." everytime i do something for the first time, like registering or submitting... Just trying it the second time works uisually.. but still a problem I would say.. Maybe I should just fresh install, because I had the same problem after upgrading to 1.6.x?
  11. shibuya246

    shibuya246 Hotaru Developer Staff Member Admin

    i will check into the csrf issues again. thanks
  12. robin007

    robin007 Well-Known Member

    Font Family text Unknown language.

    and my inbox showing below the sidebar.

    Attached Files:

  13. shibuya246

    shibuya246 Hotaru Developer Staff Member Admin

    can you make sure the Users plugin is number 2 in the list of plugins in admin dashboard

    re: font unknown, it says Helvetica Neue. is this a problem?
  14. robin007

    robin007 Well-Known Member

    I am move this but nothing happened everything showing below the profile sidebar.
  15. shibuya246

    shibuya246 Hotaru Developer Staff Member Admin

    what is the problem? Helvetica is a standard font
  16. shibuya246

    shibuya246 Hotaru Developer Staff Member Admin

  17. slepua

    slepua Member

    Just tried playing with the new summernote and noticed that formatting doesn't go trough to the end posts. Paragraphs gets all mashed into one big chunk of text.

    There are options to embed videos, but it doesn't work either. When you submit a post with video embedded the video is simply not there.
  18. shibuya246

    shibuya246 Hotaru Developer Staff Member Admin

    will check on formatting. maybe the encoding or inspekt is cutting it off

    hadnt noticed the video item but will have another look
  19. shibuya246

    shibuya246 Hotaru Developer Staff Member Admin

    @valMETNG do you have any quick code ideas on what you changed when you did your own text editor ?
    probably some changes to
    public function processSubmitted in the /plugins/submit/submitFunctions.php file around line 122 ?

    was it just replcaing this
                        $allowable_tags $h->vars['submit_settings']['allowable_tags'];
    $content sanitize($h->cage->post->getHtmLawed('post_content'), 'tags'$allowable_tags);
    $h->vars['submitted_data']['submit_content'] = $content;
    with this
                        $content $h->cage->post->getHtmLawed('post_content');
    $h->vars['submitted_data']['submit_content'] = $content;
    or did you add tags like <div><span><i><b><u> into the allowed ones in the submit plugin?

    <iframe></iframe> etc
    Last edited: Dec 13, 2014
    slepua likes this.
  20. slepua

    slepua Member

    Adding allowed tags into submit plugin helped to fix most of the formatting issues. Embedding videos still doesn't work though :/

    My tags now: <iframe><a><blockquote><del><div><span><i><b><u><br><p><embed>

    Looking at the HTML code view when submitting with summernote shows that it uses <iframe> tag for video embeds, but even though it's added into allowed list it is still not working as intended :/

    Picture upload doesn't work either.

Share This Page